Marijke Plas

'Van een ceremonie een feestje maken is de leukste uitdaging die er is..'

Ik heb de leukste baan die er is! Het klinkt cliché… maar ik ervaar het als heel dierbaar, dat ik een kijkje mag nemen in het leven van twee mensen die voor elkaar gaan. Ik ben dankbaar dat ik dit mag en kan doen.

We gaan elkaar leren kennen. Samen werken we aan een warm, realistisch en herkenbaar verhaal. Met mooie, humoristische en misschien ook gevoelige punten. Natuurlijk komen de getuigen ook ruimschoots aan bod. Wat betekenen ze voor jullie in je leven? Een mooi moment om dat eens tegen ze te zeggen! Humor en emotie vormen een belangrijke rode draad in de interactie met jullie en jullie gasten.

Ik heb veel oog en interesse voor tradities en rituelen. Naar jullie wens verwerk ik culturele uitingen in woord, gebaar en gedachte in jullie ceremonie.

Stijlvol huwelijk ceremonie Charmante trouwambtenaar Levensverhaal bruidspaar Droombruiloft  diverse talen Populaire  liefde Bijzondere huwelijkssluiting

Wat bruidsparen zeggen over Marijke

'Hierbij willen we je nogmaals bedanken voor de mooie trouwerij die we, mede dankzij jou hebben gehad. Het is een magische dag geworden die ons nog heel erg lang bij zal blijven.
We hebben genoten van je toespraak en dat kregen we ook terug van onze genodigden.
We hopen dat nog vele koppels mogen genieten van jouw kunsten.'
(William en Vincent)

'Het is natuurlijk best een gok om een onbekend iemand voor zo’n prominente rol op de belangrijkste dag van je leven te vragen. Na het zien van de video op haar website van Marijke werden we enthousiast en direct bij de kennismaking zagen we dat het goed was. Marijke is een warme, open en professionele vrouw. Toont interesse in het bruidspaar en geeft ook ongevraagd advies over zaken als de aankleding en opbouw van de ceremonie, wat wij heel fijn vonden. Voor ons was het tenslotte de eerste keer gingen trouwen, Marijke had er al wat bruiloften op zitten. Natuurlijk betaal je wat extra geld voor een BABS in vergelijking met een gewone ambtenaar, maar dit was de investering meer dan waard. We kijken inmiddels terug op een prachtige dag waarin Marijke een glansrol vervulde.'
(Krijn en Marjolijn)

Neem contact met Marijke op

Collega's van Marijke

Woonplaats: Haarlem
Beroepen: historica, supervisor Transavia, docente, journaliste
Trouwambtenaar: sinds 1997, zelfstandig sinds 2006
Hobby’s: koken, fotograferen, lezen, reizen

GUUSTA VELDMAN

Woonplaats: Den Haag, de stad aan de zee
Beroepen: presentatrice van zakelijke evenementen
Trouwambtenaar: sinds 2009
Hobby’s: Tennis, hardlopen, yoga, Theater, muziek, lezen en koken. En het Strand!

JOANNE LITTOOY

Woonplaats: Weesp
Beroepen: HR-adviseur, trainer
Trouwambtenaar: sinds 2009, zelfstandig sinds 2011
Hobby’s: watersport, koken zonder recept,
de natuur in

MARIAN van ooijen