Marian van Ooijen

'Een warme ceremonie, professioneel vormgegeven met gevoel voor sfeer en spontaniteit.'

Bij jullie dag  hoort een heel persoonlijke ceremonie. Met een verhaal dat past bij jullie relatie. Jullie ‘Ja!’-woord is het romantisch hoogtepunt van de dag, gedeeld met de mensen die jullie lief zijn.

Ik ben in 2009 benoemd en beëdigd tot ‘BABS’, bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand. En ik beleef zeer veel plezier aan het begeleiden van jullie huwelijksbelofte. Met een op maat geschreven persoonlijk woord, gevoel voor sfeer en spontaniteit creëren we een professionele en levendige ceremonie. Hiervoor luister ik naar jullie en naar dat van mensen die dicht bij jullie staan. Wie jullie ook zijn en hoe jullie dag er ook uit ziet, de ceremonie past er helemaal bij!

Wat bruidsparen zeggen over Marian

'Lieve Marian, Afgelopen vrijdag zijn wij getrouwd en we hadden jou als trouwambtenaar. Wat heb je ons mooi neergezet! Met serieuze woorden, maar ook met veel humor. Je hebt een compleet beeld van ons weten te schetsen, aan het verhaal konden we horen dat je goed naar ons en naar onze getuigen/kinderen geluisterd hebt. Onze gasten waren allemaal vol lof over de ceremonie en je hebt een fijne, duidelijke stem om naar te luisteren. Je zei: “ik ga voor een tien” en dat heb je ook helemaal waar gemaakt! We hadden alle vertrouwen in je en hebben geen moment getwijfeld of het wel goed zou komen en dat bleek terecht!
Ga alsjeblieft door met dit mooie werk, want je bent er zo goed in! Liefs.'
(Cees en Gerianne)

'Wij zijn getrouwd op landgoed Duin en Kruidberg, waar we Marian hadden ontmoet tijdens een open toptrouwlokatie dag. We waren er al vrij snel uit dat Marian onze trouwambtenaar zou gaan worden. Eerste indruk was gelijk goed. In de tussentijd per mail contact gehouden, vragenlijstjes ingevuld en Marian is ook nog bij ons thuis geweest. Ja, Marian heeft op die bewuste vrijdag ons verhaal vertelt. Geen poespas, maar een mooi verhaal met ook mooie woorden voor getuigen en ouders. Helemaal zoals wij dat voor ogen hadden. Marian is een vakvrouw. Fijn in de omgang, mooie verschijning en een heerlijke lach. Marian, heel veel dank nog!'
(Petra en Jan)

Neem contact met Marian op

Versturen

Collega's van Marian

Woonplaats: Heemstede
Beroepen:  eigenaar evenementen bureau,  yogadocent
Trouwambtenaar:  sinds 2006, zelfstandig sinds 2010
Hobby’s: koken, lezen, reizen, yogaclasses geven

MARIJKE PLAS

Woonplaats: Haarlem
Beroepen: historica, supervisor Transavia, docente, journaliste
Trouwambtenaar: sinds 1997, zelfstandig sinds 2006
Hobby’s: koken, fotograferen, lezen, reizen

GUUSTA VELDMAN

Woonplaats: Den Haag, de stad aan de zee
Beroepen: presentatrice van zakelijke evenementen
Trouwambtenaar: sinds 2009
Hobby’s: Tennis, hardlopen, yoga, Theater, muziek, lezen en koken. En het Strand!

JOANNE LITTOOY